top of page

Välkommen till butiken!  

 Produkter för goda samtal och

 starka relationer

Om korten och gratismaterial 

I butiken finns olika verktyg i form av kortlekar för meningsfulla samtal, starkare relationer och ökat välmående. För er som befinner sig i relation finns en kortlek för fina stunder tillsammans, upp till er att faktiskt göra det som uppmanas. För er som vill något mer eller vill ge bort en present som är något annat än en blomma så finns feelgood-kortleken och reflektionsfrågor för vuxna. För familjer så kan man definitivt ha nytta av att dra ett kort regelbundet från kortleken barn- och unga kortleken, förslagsvis under middagen. Om du är chef så skulle jag rekommendera att avsätta tio minuter varje måndagsmöte (eller vilken dag ni än har dem) att dra ett kort från reflektionsfrågor arbetsgrupp. 

Och för er som jobbar professionellt med individer och grupper - coacher, terapeuter, psykologer och personal inom skolan. Här har ni en drös av verktyg för reflektion, värderingar och egenskaper hos den fantastiska individ eller grupp ni möter. Använd, begrunda och känn möjligheten i ett litet kort. Enkelheten ger mer än vad man tror. 

Det är roliga, lättsamma verktyg men också en hel del vetenskap bakom så var beredd på att de faktiskt kan påverka, du är den som styr och kan göra skillnad. För dig själv. För din arbetsgrupp. För din klass. För din klient. Det har jag sett miljontals gånger. Iallafall minst tusen gånger. Va en reflekterande och agerande snällhetskraft! 

”Louise Nelsons kortlekar är superbra verktyg som jag använder i mitt arbete med både grupper och individer. På ett avspänt och roligt sätt lockar korten fram nya tankar och reflektioner, och faktiskt också närmare relationer i grupperna. Korten är enkla att använda och smart uttänkta, och dessutom riktigt effektiva. Jag rekommenderar ofta Louises kortlekar till ledare som vill jobba vidare med sina grupper. ”

 

Anna Lundqvist, coach och ledarstöd

bottom of page