Välkommen till butiken!  

 Produkter för goda samtal och

 starka relationer

I butiken finns olika verktyg i form av  kortlekar för meningsfulla samtal, starkare relationer och ökat välmående. För er som befinner sig i relation finns en kortlek för fina stunder tillsammans, upp till er att faktiskt göra det som uppmanas. För er som vill något mer eller vill ge bort en present som är något annat än en blomma så finns feelgood-kortleken och reflektionsfrågor för vuxna. För familjer så kan man definitivt ha nytta av att dra ett kort regelbundet från kortleken barn- och unga kortleken, förslagsvis under middagen. Om du är chef så skulle jag rekommendera att avsätta tio minuter varje måndagsmöte (eller vilken dag ni än har dem) att dra ett kort från reflektionsfrågor arbetsgrupp. 

Och för er som jobbar professionellt med individer och grupper - coacher, terapeuter, psykologer och personal inom skolan. Här har ni en drös av verktyg för reflektion, värderingar och egenskaper hos den fantastiska individ eller grupp ni möter. Använd, begrunda och känn möjligheten i ett litet kort. Enkelheten ger mer än vad man tror. 

Det är roliga, lättsamma verktyg men också en hel del vetenskap bakom så var beredd på att de faktiskt kan påverka, du är den som styr. Och som jag alltid säger- du kan göra skillnad. För dig själv. För din arbetsgrupp. För din klass. För din klient. Det har jag sett miljontals gånger. Iallafall minst tusen gånger. Va en reflekterande och agerande snällhetskraft! 

Instruktioner

kortlekar

Gratis nedladdning av instruktioner för "Egenskaper" och "Viktigt på riktigt" 

Loppan

Frågor att ställa till varandra hemma eller på skolan. Ett enkelt och lekfullt sätt att få in goda samtal i vardagen. Ladda ner loppan nedan: