top of page

Checka in för att ladda om! 

Många lever hektiska liv och funderar besvärat över den där balansen. Vi klarar hög belastning i perioder men inte utan vila och reflektion. Därför är vi glada att presentera en tjänst där vi erbjuder en dag eller weekend med fokus på  återhämtning och inspiration.  Teori blandas med praktiska verktyg i vacker miljö och god mat. När du lämnar oss är du påfylld med både skön harmoni och ny energi med inspiration och övningar för både din mentala vardag och för fysisk rörelse. Helt enkelt recharged. 

Är ni ett företag som önskar er både en trevlig stund för arbetsgruppen men också inspirerande verktyg och viktig kunskap? Kontakta oss för upplägg och offert. 

 

Varmt välkommen! 

Ny webbild_Re.jpg

BUSINESS

Låt hela ledningsgruppen eller arbetsgruppen få möjlighet till reflektion samt få verktyg för en ökad produktivitet och hållbart arbetsliv. Programmet anpassas efter era behov. 

Ny webbild_Re.jpg

HELDAG

 

Att främja hälsa är ett förhållningssätt - inte en metod.Det börjar med att ge dig själv tid för reflektion, lugn och inspiration. Under en heldag får du ett program som ger dig verktygen du behöver för att känna dig fräsch och inspirerad. 

Ny webbild_Re.jpg

WEEKEND

 

Denna helg utlovar återhämtning, god mat, ny kraft och kunskap. Du får lära dig konsten att skapa små goda vanor för att nå ökat välmående och få lite mer balans i livet. Du får ta del av kundaliniyogans

stöttande tekniker och långsamma, tysta vandringar som ger utrymme för att vara här och nu. 

Sagt om Recharge 

Kort om oss som leder Recharge

bottom of page