IMG_9192.JPG

Hjärnsmart!

 

        KURS

Träning i att
arbeta hjärnsmart

Rätt strategier gör jobbet bättre. Upptäck hur man arbetar mentalt ergonomiskt. En kurs som kombinerar kunskap från neurovetenskaplig forskning med beprövad användning i vardagen. Du får insikter i hur hjärnan fungerar, träning i att hitta nya vanor och individuell coachning. Framför allt får du verktyg som kan förebygga stress och ohälsa på din arbetsplats.

 FÖRELÄSNING

Inspiration
och kunskap 

Föreläsningen ger förklarande kunskap om vårt arbetsminne 

och om stresshantering med pedagogiskt upplägg. Ni får veta ”varför”utifrån neurovetenskaplig forskning och du får strategier för att hantera arbetsuppgifter och situationer som ökar prestationsförmågan och välmåendet. 

SAMTALSPAKET

Svårt att hinna
med stressen?

Det finns inga genvägar. Du behöver återhämtning för att hinna prestera och tid för att reflektera över vad du vill för att skapa hållbara rutiner. Detta är ett samtalspaket med fokus på just din livssituation. Vi går igenom din veckoplanering, kartlägger dina behov av återhämtning och strategier för stresshantering.

  

Får jag presentera en gammal nyhet? 

 

Hjärnan. 

 

Vi har utvecklats som art men vår hjärna har inte fullt ut hängt med, den triggas av snabba belöningar och upplever hot i större utsträckning än vad som på riktigt är verkliga hot i nutid. Som tur är finns det strategier för att minska stress och öka fokus. Vi är formbara och vår hjärna påverkas av det vi själva gör men även såklart av vår omgivande miljö. Hjärnan är mycket kraftfull och älskar att ställas inför nya utmaningar eller lära sig en ny uppgift. Det är det som håller den i trim och hjälper den att utvecklas. Däremellan behöver hjärnan återhämtning och kan inte prestera på topp hela tiden för då blir vi hjärntrötta. Skaffa dig en perfekt mix av "topp" och "good enough" och se till att ha fokus på en sak i taget. Multitasking är som att hoppa jämfota till bussen när vi har bråttom och kan minska vår produktivitet med så mycket som 40 %. 

Anmäl din arbetsgrupp idag till kurs i mental ergonomi där ni får verktyg och övningar direkt in i din vardag med en livs levande coach. Som peppar, stöttar och ibland utmanar. Eller funderar ni vem ni ska ha som föreläsare på verksamhetsdagarna? Få tydliga verktyg och kunskap som uppskattas och låt medarbetare lyssna på föreläsningen ”Hjärnsmart arbete”. Är du mer intresserad av att få hjälp att hantera livskarusellen på individuell nivå eller ha en en anställd som behöver stöd? Då är samtalspaketet något för dig. 

"Jag vill tacka för en superbra kurs! Den har varit väldigt konkret och användbar i vardagen, jag är jätteglad att jag gick kursen. Louise är entuiasmerande, engagerad och kunnig.”

- Petra, konsult 

mail@louisenelson.se   •    0735311662   •   louisenelson.se